XXXYFILA Shoot and update

På besøg hos Oriental Nights

IMG_5711IMG_5700 IMG_5705 IMG_5707 IMG_5708 IMG_5709 IMG_5712  IMG_5713 IMG_5723 IMG_5729Oriental Nights er en vandpibe café nær forum st., som både tilbyder at man kan ryge vandpibe, men de har også stor fokus på deres kaffe del. Min oplevelse derhen var rigtig god, jeg ryger personligt ikke vandpibe, så min ven og jeg bestilte en cafe latte med en kage til. Cheesecaken var meget lækker og der var omkring 4 forskellige man kunne vælge imellem, med forskellige udsøgte varianter så der er noget for enhver smag. Jeg går personligt meget op i hvordan min kaffe smager, og bryder mig ikke om at gå på kompromis med hvordan den bliver lavet. På Oriental Nights kværner de kaffebønnerne til hver enkel kaffe de skal lave, hvilket jeg godt kunne smage, da jeg fik min kaffe. Den var singleshot og komplimenterede den søde kage rigtig fint. Man kan også bestille andet end kage og kaffe, de har en masse snacks og lækre drinks b.la virgin drinks som Strawberry Daiquiri, eller Mojito i både jordbær og blåbær smag, de tilbyder også friske smoothies i forskellige varianter, som også er værd at prøve. Selve indretningen er meget rustik og man føler sig hurtig hjemme derhenne i deres meget store læder sofaer.

Om I er 2 eller 6 der skal ud sammen er der plads til I kan sidde sammen og få en skøn aften i deres varme og hyggelige omgivelser. Betjeningen gik rigtig fint, personalet var meget smilende og imødekommende, de var gode til at fortælle os, om de forskellige drinks og desserter de kunne tilbyde os med stor overskud på trods af, at det var en travl aften. Vi fik kaffen og kagen samtidigt, og det gik overraskende hurtigt fra at vi bestilte til at vi fik serveret det. De laver også to-go kaffe hvis man er på farten og savner deres kaffe.

Alt i alt en super god oplevelse jeg havde derhenne, og det bliver bestemt ikke sidste gang, at jeg tager et smut forbi Oriental Nights.

Adresse: Åboulevard 39,

1960 Frederiksberg C

Åbningstider:

Man- tors 13-00

Fre-lør 13-02

Søn 13-00

Følg dem på facebook HER og Instagram HER @oriental.nights

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

XXXYFILA Shoot and update