Altid frisk ånde med SB12

Blazin Blue

Mike AfsharianMike Afsharian

Mike AfsharianShoes – Vagabond // Jeans – Diesel // Shirt – Matinique  //  Blazer – Tommy Hilfiger // Hat – H&M

Så er der under en uge til jeg rejser og jeg tager min gode ven Bilal med. Vi skal til endnu en storby her i Europa. Jeg havde dette look på for nogle dage siden ,da vejret var hen mod den mere varme ende. Desværre er kulde noget af det vi har set mest til denne måned her i Danmark. På plus siden kan jeg få skudt nogle flotte vinter looks. Jeg ville dog fortrække at skyde vinter billeder…Om vinteren og nyde en lækker varm April. Men ja vi må vente på varmere vejr, ellers må jeg tage flyveren og rejse et varmt sted hen med en masse palmer.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Altid frisk ånde med SB12