On my way - Casual look

Er kris og jeg mere end bare venner?

 

Mike Afsharian

Rigtig mange af jer som har set mine snaps mens jeg var i USA har skrevet til mig og spurgt ind til om kris og jeg er mere end bare venner. Først og fremmest til jer der ikke ved det, så er kris ham som jeg tog til USA for at besøge og ham som jeg boede hos derhenne. Kris har en ret høj stilling i et firma inde i San francisco og derfor kunne han ikke tage fri fra arbejde. Derfor tog jeg med ham ind på hans arbejde de første 2 dage.

Det er så her forvirringen starter, for jeg var med til et par af hans møder og det filmede jeg på min snapchat. Det fik rigtig mange af jer til at spørge ind til om jeg var i USA for at arbejde. Flere af jer troede at grunden til jeg var med til møderne var fordi jeg skulle starte et samarbejde op med det firma han arbejder i. For hvem ville dog “ bare” tage hele vejen til San Francisco for at besøge en ven? – Det ville jeg..
Jeg kan udemærket godt forstå det virker underligt at første dag jeg er landet, så snapper jeg inde fra et kontor midt ind ei byen og tager billeder af møder lokaler osv. Faktum er bare at jeg var henne på hans arbejde og arbejdede på min blog, mens han selv var inde på hans kontor og arbejde

Så på trods af hvad mange af jer har tænkt og misforstået på min snapchat, så er var jeg ikke i San Jose ( San francisco ) for at arbejde eller at starte et samarbejde op, men derimod udelukkende for at hygge mig og være på ferie med en god ven.

Læs mere om min tur til San Francisco HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

On my way - Casual look