Will I Go back to San Francisco?

Going for a hike in Wildcat Creek

Mike Afsharianimageimageimageimageimageimage

Hvis der er noget Californien som stat er kendt for, så er det de flotte landskaber og bjerg områder. I de få dage jeg havde i San jose, tog kris mig hen på en vandre/løbetur i Wildcat Creek. Naturen var så flot og udsigten på toppen af bjerget var virkelig smut, jeg har aldrig set noget lign. Du kunne se over det meste af byen af det bjerg. Der løb floder og mest af alt, så var der en masse smp stier som man kunne tage i mange forskellige retninger.  Dette var helt klart den bedste cardio jeg har haft længe, med den flotteste udsigt.

Tak til Hummel for at sponsorere mit træningstøj (minus sko) 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Will I Go back to San Francisco?