Altid på farten med Lunar Way

See Concept – Event

IMG_1686 IMG_1687 IMG_1693 IMG_1717 IMG_1718 IMG_1719 2 IMG_1726 IMG_1740 IMG_1755 IMG_1768 IMG_1778

Jeg var i morges sammen med et par andre bloggere inviteret med til et lækkert event, der blev holdt af CPH Fashionlab for See Concept. Vi fik mulighed for at se alle de nye flotte modeller der er kommet. Jeg fik mig en hyggelig snak med de andre bloggere omkring hvilke modeller vi hver især fortrak. Vi fik under eventet lækker vegansk morgenmad og en præsentation om hvor slid stærke brillerne er. Jeg har endnu ikke skudt billeder med mine solbriller fra See Concept, men kommer snart med et look her på bloggen med dem.

Jeg er pt. selv hooked på den model klassiske sorte solbrille, som jeg kan få til at gå me de fleste af mine looks.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Altid på farten med Lunar Way