Jetlag når det er værst

Update from Cali

imageimageimageimageimageimage

 

Hvis der er noget jeg har bemærket mens jeg har været her i San jose ( San Francisco ) Så har det faktum at det nærmest ikke kan betale sig at lave med hjemme selv. Kris og jeg har spist ude hver eneste måltid og priserne på maden hvor vi spiste lå  må mellem 40-70kr. Det der overraskede mig mest var at du kunne få gratis vand ALLE steder. Altså der var alle steder mulighed for at få iskoldt vand med gratis til maden. Det er godt nok sjældent jeg har set det i København. Men her var det nærmest en selvfølge.

Jeg hygger mig rigtig meget hernede og får virkelig ser San jose og den små to go steder. Vejret har hver eneste dag været så varmt! 25-30 grader.

Jeg arbejder stadig på min guide til byens lækre spise steder og den kommer ud i løbet af denne uge.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jetlag når det er værst