NEXT Destination?

A day in this outfit

imageimagemike afsharian

Jeg er det sidste stykke tid blevet ret besat af at gå med ure og armbånd. Helt bestem mit nye ur fra BERING og mine armbånd fra DYRBERG/KERN herre kollektion. Det giver bare det ekstra til mit look også er begge gode til de fleste looks. Min skjorte som jeg har på i dette outfit, er der utrolig mange der har spurgt ind til. Den er fra Matiniques sidste års kollektion og jeg er stadig vild den. Det er nok en af de skjorter som er gået mest igen i mine looks.

Eller har jeg det godt og har været sammen med et par gode venner i dag. Jeg er kommet godt ovenpå efter jeg havde været nede de sidste 2 uger efter at havde være blevet ” brugt” af nogle personer jeg havde omkring mig. Læs mit indlæg om dette HER (Link)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

NEXT Destination?