Keeping it all Business

Manipuleret til at gøre ting jeg ikke ville – Det slut nu

 

Mike Afsharian , blogger , fashion , københavn , blazer , matinique , Fleye , København , Fashionweek , 2015

Det er snart et halvt år siden jeg har haft et rigtigt personligt indlæg om mit liv og om hvordan alt går. Der er utrolige mange ting der påvirker mit liv lige pt. Hvis du har fulgt med på snapchat de sidste par måneder vil du vide jeg snapchatter mange gange om dagen, men de sidste par mange dage har jeg været ret offline. Jeg har ikke heller ikke rigtig været så meget sammen med mine venner. Det hele skete egentlig omkring slutningen af sidste måned.
Jeg har en masse beslutninger jeg skal tage omkring denne blog ( det har intet med at at stoppe bloggen at gøre) også har jeg generelt en masse tanker disse dage.
Jeg valgte at droppe ud af skolen de sidste mange måneder for at følge min andre drømme, da jeg aldrig rigtig har set mig selv tage en uddannelse. Det vil nogen måske mene er dumt og forkert, men i sidste ende er det min egen beslutning og jeg kan stå indenfor den. Men det ændre ikke på jeg somme tider føler tingene står stille og det har ikke nødvendigvis noget med min karrierer som blogget at gøre. Men mere mig som person, den rejse vi alle tager gennem livet, som i sidste ende er med at forme den person vi er.

Jeg har haft folk omkring mig som ikke nødvendigvis ville mig det bedste og som har fyldt mig med en masse løgne. Det kan godt være lidt svært nogle gange, da man netop troede disse havde ens ryg. Men dette er noget jeg kan lægge bag mig og lære af. Men noget af det jeg ikke kan forholde mig til nogen gange er den person jeg er blevet. Det at være omkring mennesker som kun har overfladiske værdier kan godt være med til at ændre dig som person. Jeg har aldrig tænkt mig selv som noget større end nogen andre mennesker . Jeg har altid haft begge ben på jorden og har det stadig… Men jeg har nogle gange gjort ting hvor jeg ikke helt har kunnet genkende mig selv, da disse selv samme personer har påvirket mig i sådan grad, jeg nok mere har været en follower end Mike. Det sekund det går op for dig, du er ved at blive manipuleret, er det øjeblik du kan tage 10 skridt tilbage og begynde at gøre dig klar til at træde ud af situationen, med din personlighed i behold.
Vi kan altid se tilbage på de fejl vi har lavet og fortryde dem, men jeg er virkelig glad for jeg er nået til et punkt i mit, hvor det hele giver mening. Jeg har de mennesker omkring mig som betyder noget og jeg kan se mig selv i spejlet og være stolt af den jeg er.
Alle de tanker omkring min skole, USA, Blog, karriere, osv. Må vente, for de næste par uger har jeg lovet mig selv at jeg mest af alt vil bruge tid på mig selv og finde mig selv endnu mere end jeg allerede føler jeg har gjort. På den måde kan jeg bedre takle de mange tin jeg hele tiden skal forholde mig til, med den livstil jeg har valgt. Hvor ikke 2 dage er ens og alt vender op og ned p ugentlig basis.
Jeg vil stadig opdatere min blog og instagram @MikeAfsharian som altid, da dette er noget jeg brænder utrolig meget for.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Keeping it all Business