When I was in BERLIN

Musik I lejet med JBL

Skærmbillede 2016-07-29 kl. 15.20.46

Hvert år finder festivalen “Musik i lejet” sted i tisvilde strand, der kommer flere tusinder fra hele landet for at opleve stemingen og høre alle de artister der spiller. jeg var i fredags sammen med JBL ude på Musik i lejet hvor jeg fik mulighed for at opleve hvad festivalen havde at byde på. Der var en masse lækre mad boder og musikken var i top.

Skærmbillede 2016-07-29 kl. 15.20.33

Det var også første gang jeg fik mulighed for at prøve min nye trådløse højtaler af fra JBL. Jeg blev stoppet omkring 10 gange ved spise området, folk komplimentere min gode musik smag. Jeg bruge min Charge 3 fra JBL og den spillede så højt at dem omkring mig festede med på mit beat.

IMG_3489
JBL holdte også selv en lækker konkurrence hvor man kunne prøve sine evner som dj af. Som i kan se på billederne, gik det ret godt for mig. De havde sat sådan en stor plastik boble op hvor man kunne prøve de forskellige JBL produkter.

Dette indlæg er sponsoreret af JBL

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

When I was in BERLIN