Manipuleret til at gøre ting jeg ikke ville - Det slut nu

NEXT Destination?

imageimageimageimage

Jeg har ikke mere tid at spilde på at tænke over de problemer jeg har haft den seneste stykke tid. Ja jeg har været lidt nede som i kan læse i mit sidste indlæg HER (Link). Men det er slut nu og jeg er klar på en ny start. Når jeg forestiller mig et sted jeg rigtig kan slappe af, så er det nok på en strand et varmt sted. Med gode drinks og ingen ting jeg skal nå, hvor jeg bare kan tømme hovedet for tanker. Dette er også min plan, da jeg om et par måneder tager afsted til et tropisk land. Jeg har dog endnu ikke besluttet mig for hvor jeg vil tage hen.

Jer som kender mig gennem bloggen ved at jeg elsker at rejse og så sandt som det er, så kan jeg selvfølgelig ikke vente et par måneder med at rejse igen. Derfor tager jeg inden mit “tropiske rejse” både et smut forbi Berlin og London og evt. også Amsterdam.  Berlin er en af mine favorit byer, så der kan jeg sagtens forrestille mig bo 3-4 nætter på Radisson Park ind, som er det eneste hotel jeg bor på, når jeg er derovre.  London bliver nok en 1-2 dages tur, alt efter hvem af mine venner derhenne jeg vælger at besøge.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Manipuleret til at gøre ting jeg ikke ville - Det slut nu