When I was in BERLIN

Mike Afsharian - strik - modeblogger - fotoshoot - mandelig blogger - herreblogger - herrremode- grå strik photo IMG_3176-2_zpsrdx3at9y.jpgMike Afsharian - strik - modeblogger - fotoshoot - mandelig blogger - herreblogger - herrremode- grå strik photo IMG_3168-2_zpsyhfex0cy.jpgMike Afsharian - strik - modeblogger - fotoshoot - mandelig blogger - herreblogger - herrremode- grå strik photo IMG_3175-2_zpscqcwsbp8.jpg

Strik – Selected //  Solbriller –  Smith Optics 

Så var det på tide dette shoot blev postet, det er fra da jeg var i Berlin. I kan læse alt om min tur til Berlin HER

Jeg kan huske jeg havde taget 3-4 looks med og var helt sikker på det var nok, da vi så skulle ud at skyde billeder endte vi med at skyde alle billederne på 1,5 time. Det var helt vildt så koldt det var da vi skød disse billeder!! Det var 0 grader udenfor og jeg frøs utrolig meget, ellers med en jakke udenpå ville denne strik være perfekt til det kolde vejr. Da vi havde skudt alle billederne brugte vi mere eller mindre resten af de 2 dage på at gøre det som min rejsepartner havde lyst til, som var at se på monumenter. Det bliver ikke længe inde jeg skal rejse igen, da jeg her imorgen skal mødes med min ven Bilal igen, hvor vi skal planlægge vores næste rejse.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.