Dropper jeg bloggen for at blive YouTuber?

Anmeldelse af PULVISATO + Sådan har det hjulpet mig i form

Pulvisato

Ord som vægttab, træning og sund livstil kan være skræmmende for nogle. De feste af os lever i dag en livstil hvor vi har fuldtids arbejder med familie, venner og andre ting vi bruger det meste af vores dag på.. Derfor kan være svært at få tid til at træne og spise sundt.

Jeg er selv ofte været ude hele dagen, hvor jeg har en masse ting jeg skal nå. Det resultere ofte i at jeg ikk får spist nok ellers at jeg vælger en usund snack. . Dette er dog ikke den bedste løsning når man som jeg og mange andre gerne vil spise sundt, og samtidig holde sig i form.

Pulvisato

Derfor var det et perfekt fit for mig, da jeg hørte om PULVISATO, da det ikke bare er protein pulver men et måltid i sig selv. En pose PULVISATO indeholder kulhydrat, protein, fedt, mineraler og alle de vitaminer
du skal bruge i et måltid, og følger det anbefalede daglige indtag. Det er derfor muligt at erstatte så mange måltider med PULVISATO som man ville ønske.. Jeg tager selv en pose af deres fitness variant før og  efter træning.  Så behøver jeg ikke at spise noget efter træning, da jeg så allerede har spist et måltid. Der er nok protein i en pose af deres “fitness” til at man kun tager denne pose alene og ikke tilføjer andet protein til blandingen.

Pulvisato
IMG_8415

En helt anden ting som man med fordel kan benytte PULVISATO til, det er vægt forøgelse i forbindelse med træning eller andet. Nogle gange kan man ønske at tage på i vægt, men kan have svært ved at spise nok. Jeg har selv altid haft svært ved at spise nok mad. Derfor har jeg ofte haft svært ved at tage på i muskelmasse, da jeg ikke har spist nok til at kunne tage på.

Det jeg gør nu er at jeg tager 1-2 poser om dagen oven i det jeg plejer at spise, det er oftest før og efter træning. Men kan også være til morgenmad. På den måde er jeg i stand til at få nok mad/kalorier i løbet af dagen til at kunne tage på.

Pulvisato

Når jeg ved jeg skal være ude i lang tid af gangen og ønsker et simpelt og sund måltid, så tager jeg en pose af deres “ Everyday” variant med mig.Pulvisato
PULVISATO består af havre ( fint malet havre) tilsat de nødvendige mineraler, vitaminer , fedt og andet som kroppen skal bruge for at fungere optimalt. Deres “ Everyday” variant kan anbefales til alle der ønsker en simpel og samtidig sund måltids erstatning.

 


Pulvisato

Produktet kommer i en pap pose som er med til at skåne miljøet mod plastik og i den ligger der 3 portioner i hver sin pose. Produktet blandes som i kan se på billedet op med vand og kan derefter drikkes.
Pulvisato kommer i 2 smags varianter Vanilje og kakao. Smagen er meget mild og derfor kan produktet med fordel bruges til at lave pandekager, og andre lækre ting med.


 

I kan læse mere om PULVISATO og deres produkter på deres hjemme side HER

Jeg kontaktede selv firmaet da jeg hørte de var ved at udvikle dette produkt. Vi aftalte at jeg måtte prøve dette produkt før det blev lanceret og at jeg kun ville omtale dette på mine sociale medier hvis jeg kunne stå inden for det. Jeg kan stå 100% indenfor dette produkt og kommer til at køre et samarbejde med dem de næste lange stykke tid. Jeg kan samtidig afsløre at min blog kommer til at handle mere om træning end den hidtil har gjort, men kommer stadig til primært at være en modeblog,

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Dropper jeg bloggen for at blive YouTuber?