Dinner at Rossopomodoro

Første video på YouTube

 

Skærmbillede 2016-08-31 kl. 18.06.36

Så er min første YouTube video ude. Til at starte med så bliver alle mine vidoer, ligesom denne på dansk .På trods af at jeg har flere internationale følgere på mine sociale medier end danske. Så mener jeg at det er det rette for mig som person og blogger, at starte med at lave vidooer på dansk.

 

Denne video har jeg lavet i samarbejde med min barber Tawfik, som er min faste frisør hos CPH Barber. Jeg har lavet en del indlæg omkring mine besøg hos min barber. Denne gang har jeg mulighed for at vise jer på video præcis, hvordan min “Fade” hårstil bliver til.

Hvis i har nogle gode idéer til video jeg kan lave, skal i være velkommen til at smide en kommentar.

Jeg ville sætte stor pris på hvis i ville Subscribe til min YouTube kanal. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Dinner at Rossopomodoro