"Mike dit skæg er mærkeligt"

5 ting du ALDRIG må sige til en Mode blogger

Nogle gange kan selv de mest harmløse spørgsmål fremstå som noget meget negativt. Det er ikke altid helt let at gennemskue for en uden en blog, hvad man lige skal tænke sig om en ekstra gang over inden man spørger en blogger om. Disse spørgsmål er ikke nogen jeg personligt nødvendigvis bliver sur over at høre, men det er nogle jeg ved kan virke provokerende og har hør dem alle før.

Jeg taler IKKE på alle bloggers vegne og der er sikkert bloggere som er uenig med listen

 1. Lad os starte listen ud med et meget velkendt spørgsmål ” Man kan da ikke leve af at poste billeder på en blog?” Jo det kan man faktisk godt og nogle tjener enda boksen på det.  og grunden det til kan fremstå provokerende for bloggere at høre, er at man samtidig hentyder til at det i ens optik ikke er et “rigtig job” og at man jo “bare” poster billeder. Det kan for nogle virke en  provokerende
 2. Når man har en samtale med en given person og de spørger ind til hvad ens arbejde er og man nævner det ens blog og de svare ” Ej hvor sjovt! Jeg har også en bog” Og man står tilbage med tanken…  Når man som blogger har gjort det i mange år og har opnået forskellige ting så vil man helst undgå at få sin omtalt som “hobby blog” giver det mening? Jeg tror de fleste af jer forstår pointen.
 3. Når man bliver spurgt om hvordan man har råd til alt sit tøj og man så nævner man har fået sin f.eks sko gratis. Hvor man bliver mødt med svaret ” hvorfor gider de give dig gratis sko?” Bloggeren vil tænke” Så du kan slet ikke se alt det arbejde jeg gør for at blive sponsoreret” bad move
 4. “Det må være lækkert at tjene penge på at rejse og skrive om det” Jeg har omtalt det tidligere på bloggen og nævner det her igen. Det er et job og det er langt fra altid kun sjov og fest, men bloggeres job er at få det hele til at se lækkert og hyggeligt ud. Hvilken det sikkert også ofte er, men hele processen er et arbejde i sig selv.
 5. Uha den sidste på listen, hvad mon det kan være?  Jeg har cirka 2-3 spørsmål der kunne få denne plads, men det er en liste på 5 og ikke 7.  Det 5 spørgsmål lyder således ” Hvad tjener du på din blog og hvor mange læsere har du” Det er de absolut færreste ( hvis overhovedet nogen) bloggere der ønsker at oplyse sit læsertal og hvad personen måtte have a indtægt via bloggen.  Lige til det her spørgsmål kan jeg godt sætte mig ind i at det er meget interessant at få svar på. For ja hvor meget tjener en blogger egentlig og hvor mange læser den pågældende blog?  Men det er et spørgsmål som ingen bloggere vil svare på og de vil altid komme op med en variation at et svar som dybest set betyder ” Det kommer ikke dig ved” selfølgelig pakket ind i ” Jamen det er noget jeg gerne vil holde for mig selv” eller ” Det skifter meget så det kan jeg ikke svare på”

 

Puha! Så den liste overstået jeg tror faktisk jeg kunne lave listen på 40 spørgsmål men nu var det lige de 5 jeg kunne komme i tanke om de fleste bloggere var kommet ud for. Jeg er godt klar over nogle af dem på listen ikke reelt set er spørgsmål, men fred være med det. Jeg er sikker på pointen stadig skinner klart og tydeligt igennem

3 kommentarer

 • Det er sjovt det med indtjeningen, for det kan jo nærmest være folk, man slet ikke kender, der stiller disse spørgsmål. Ville du gå hen og stille samme spørgsmål til en ingeniør, læge, håndværker osv? “Undskyld mig, men hvad tjener du egentlig?”. Det gør man jo ikke. Det ville være så uhøfligt. Det er som om, de tænker, at man alligevel “udstiller” sig offentligt, så hvorfor skulle man ikke tale åbent om hele sit liv, sin indtjening osv. Det er for meget, synes jeg 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mike Afsharian

   Det er præcis et jeg mener! Thumps up for den kommmentar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mike Afsharian

   Det har du helt ret i Sofie! 🙂 Det kender du jo selv

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

"Mike dit skæg er mærkeligt"