4 vinterjakker til under 1.000kr

Når din tro på andre koster dig livet

skaermbillede-2016-10-25-kl-21-46-45Dette indlæg er ikke som sådan ment som en advarsel, men jeg tror de fleste som får læst dette indlæg vil opleve det sådan. Jeg håber da også at folk efter at have læst dette indlæg at folk måske nogle gange vil være bedre til at åbne øjenene op for ting, der måske ikke altid lige er som de ser ud til.

Da den omtalte situation omhandler en del bloggere vil jeg undlade at nævne nogle navne og bare snakke overordnet. Dog er jeg sikker på at de indvolverede blogger udemærket godt ved hvem de er..

Lad mig komme til den konkrete sag

Helt konkret er der en hvis tur der finder sted hvor en del store bloggere er inviteret, hvor turen er til og hvornår den forgår er situationen irrelevant. Men ja det er en tur som jeg selv er blevet inviteret til og pga. manglende info har jeg tvivlet på oprigtigheden af denne tur.
Som blogger bliver man ofte inviteret til en helt masse ting og det kan derfor let blive en vane at sige ja til det der lyder spændene, da man går ud fra invitationen til den givne begivenhed er ægte.

Lige i dette tilfælde følte jeg virkelig ikke at tingene hang sammen og ja lad mig sige det som det er…Jeg manglede info og begyndte derfor at tvivle på om dette rejse overhovedet var ægte.
Det resulterede i at jeg i et forum med andre store bloggere skrev at jeg ikke helt følte dette var en ægte tur og at jeg ikke syntes de andre skulle tage afsted. Jeg havde forinden snakket med en anden bloggere som heller ikke syntes at det hele hang særlig meget sammen.
Da jeg valgte at skrive på dette “debat” forum for andre store bloggere, var der nogle der kommenterede at jeg nærmest prøvede at skabe lidt “usikkerhed” og “ tvivl” omkring rejsen.
Dette var selfølgelig ikke min mening, men jeg vil aldrig kunne have det godt med mig selv, hvis den omtalte tur nu engang ikke var hvad den udgav sig for at være og var noget helt andet og farligt.

Jeg kan sagtens forstå at hvis man har sat sig for at tage på en rejse og der skal en masse andre bekendte med “ Jamen så må det vel være sikkert” Men det er bare ikke altid sådan. Jeg mener ikke at man skal tvivle på alt og tro alle er ude efter en. Men samtidig tror jeg det er utrolig vigtigt at være opmærksom på hvad der sker omkring en og om man SELV syntes tingene hænger sammen og ikke bare hopper med på vognen fordi andre mener det er sikkert.

Det kunne være den omtalte tur, det kunne også være så meget andet. Det er set så mange steder i verden, hvor folk ikke har brugt deres sunde fornuft og bare har gjort ting, de måske godt inderst inde vidste ikke var okay. Men pga. de andre i flokken valgte at gøre en ting, jamen så fulgte man jo bare med.

Et eksempel er en dag jeg var inde på min skole ( dengang jeg gik i skole) der var jeg på 5. sal.
Pludselig kom der en røg lugt ud af ventilationen men læren sagde at vi ikke skulle bekymre os. Hun forsikrede os om at hvis der var brand så ville alarmen gå i gang. Hun valgte i stedet at åbne et par vinduer… Jeg valgte at forlade klassen og gå ud af bygningen, på vej ud af klassen var der flere elever der gjorde udtryk for at jeg “ bare skulle slappe af” og “ Mike der sker jo ikke noget”. Det skete der heldigvis ikke, men hvis der nu engang havde været brand og vi ikke kunne komme ud, ja kunne takke mig selv for ikke at gøre noget.

Hvis du ikke føler noget er som det skal være eller ser dig selv fanget i en situation du ikke følger dig tryg …Forlad stedet eller gør hvad DU mener er det rigtige at gøre i den givne sitation og ikke nødvendigvis hvad alle andre mener.

ALTID hellere være skeptisk overfor tingene 10 gange for meget end 1 gang for lidt.

2 kommentarer

 • Du har ret i det ikke altid gør godt at følge de andre som et naivt flokdyr. Godt indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mike Afsharian

   Hvor er jeg glad for at høre du forstår indlægget, da det netop er hele pointen som du selv skriver 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

4 vinterjakker til under 1.000kr