In all leather

NEW LOOK – Ben Sherman

Mike Afsharian - minimum fashion - modeblogger - københavn mode- mandelig modeblogger Mike Afsharian - minimum fashion - modeblogger - københavn mode- mandelig modeblogger Mike Afsharian - minimum fashion - modeblogger - københavn mode- mandelig modeblogger Mike Afsharian - minimum fashion - modeblogger - københavn mode- mandelig modeblogger Mike Afsharian - minimum fashion - modeblogger - københavn mode- mandelig modeblogger

Jacket – Ben Sherman // Shoes – WODEN // Jeans – WEEKDAY // Bag – MOI MOI

Jeg har de sidste par uger haft gang i at planlægge hele 3 rejser og skiftet min frisør ud også har jeg startet et par helt nye samarbejder. Jeg glæder mig til at kunne fortælle jer meget mere om de forskellige ting.

Det er blevet koldt, det er blevet efterår og jeg er hoppet ned min nye varme jakke fra Ben Sherman og har alle min ejendele i min unisex taske fra Moi moi

//

The last couple of weeks I have been planning 3 trips and changed my barber and startet som new collabs.  I am looking forward to telling you all more about it.

It’s so vold in copenhagen and I have my new jacket from Ben Sherman on and all my stuff in my bag from Moi Moi

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

In all leather