Look From Marrakech

3 uger med Bio Effekt

egf_serum_1_2

De fleste vil gerne kunne kigge i spejlet om morgenen og se et spejlbillede der ser frisk og udhvilet ud. Dog kan en stressful hverdag fyldt med en masse møder og deadlines der skal nås, sætte sine tydelige spor på ens hud. Huden at blive tør og gå i det, ens hud kan slå ud og begynde at vise sin utilfredshed i form af små rynker, som desværre kun bliver mere og mere tydelige med alderen.

Det er et kæmpe tabu for mænd at snakke om rynker, men dette indlæg handler på ingen måde om at have et rynkefrit ansigt.

Men om at have en smuk ud også først at fremmest at se udhvilet ud.

Noget jeg indtil nu har holdt lidt for mig selv er at jeg utrolig op i min hud, ikke kun når det kommer til at bruge en dagcreme. Men hele vejen rundt, det vil sige alt fra rens til skrub og serum. Som blogger hvor du altid skal være med på billederne kommer det utrolig tydeligt frem på billeder, hvis ens hud ikke ser frisk og udhvilet ud. For 3 år siden redigerede jeg min hud på ALLE mine billeder men det er en helt anden snak i dag. Jeg kan stolt sige at jeg aldrig som i aldrig redigere min hud på billeder, da den fremstår flot på billeder. Det kan godt være en småting at skulle holde sig flot på billeder og måske helt ligegyldig hvis man ikke er blogger. Men noget jeg ved de fleste går op i er at ligne den bedste version af dem selv. Det er lige netop på det punkt et helt nyt produkt jeg har brugt som hedder Bio Effekt har fået sin faste plads.

Bioeffect er en serum som indeholder det cell aktiverende EGF protein. Der er kun 7 ingredienser i serummet. Det hjælper mod rynker, tør hud, trist og træt hud. Serummet skulle også booste collagen og gøre huden tykkere, så den bedre kan modstå udvendige påvirkninger.

Men virker det?

 

skaermbillede-2016-11-24-kl-16-44-02

Dette kommer måske til at lyde til overdrevent, men ikke desto mindre så er det min ærlige mening. Jeg kan slet slet ikke komme over hvor utroligt godt dette serum har virket!! Dette kommer fra en person som i forvejen har meget fin hud.

Jeg har kun brugt denne serum i 3 uger og det først efter 2-3 måneder producenten lover man kan se forandringer. Men efter bare 3 uger har jeg lagt mærke til store forandringer i mit ansigt

Mere glød i ansigtet ( Med dette mener jeg at min hudtone fremstår mere ensartet)

Mindre rynker om øjnene ( Jeg havde ikke noget problem med små rynker om mine øjne, men uden dem fremstår jeg mere frisk og udhvilet)

Mest af alt ser jeg mere frisk ud og min hud fremstår mere flot, nærmest som om du har en lille lag usynlig foundation på, men uden det ser kunstigt ud.

Grunden til jeg som mand har valgt at lave en test på dette produkt er at det ikke bare lover mindre rynker, men at man generelt ser mere frisk ud.

Flasken er “kun” på 15 ml. Men man skal bogstavelig talt kun bruge 3 dråber om aftenen, så den holder 3-4 måneder

I kan købe serummet  (Link) HER

Dette er som sådan ikke nogen test af produktet, men mere mit indtryk af det efter de første 3 uger. Der kommer en længere og mere dybdegående test om et par uger. Udover denne serum så laver Bioeffect også en række andre produkter som jeg også kommer til at teste. En vigtig detalje er at dette produkt, såvel som alle de andre produkter fra Bioeffect er Unisex.

Jeg har ikke fået nogen penge for at skrive dette indlæg, produkterne har firmaet sendt til mig efter jeg selv opsøgte dem.

Jeg kommer til at fortsætte mit arbejde med dette mærke, da det komplimentere min hud så godt.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Look From Marrakech