8 knits perfect for winter PLUS %20 OFF

Look From Marrakech

Mike AfsharianMike AfsharianMike AfsharianMike AfsharianMike Afsharian

Shoes – Lacoste // Shirt – Ben Sherman // Shorts – NN07  // Watch – Christina Watches 

Dette shoot er fra min tur tur til Atlas Bjergene. Som i kan se på billederne, så er jeg ikke oppe i de kolde bjerge, men på et lækkert hotel tæt på Marrekesh. Det sidste hotel vi kom til var bare så lækkert, det var små lejligheder vi boede. Selve stedet var så smukt, med palmer over alt og en lækker pool. Hotellet havde også en stor hest også havde de et lille æsel som bare gik rundt omkring. Det var sød og det kommer med på et af mine kommende Video Blogs derfra.

//English

This shoot is from my trip trip to the Atlas mountains. As you can see in the pictures, so I’m not up in the cold mountains, but in a nice hotel close to Marrekesh. The last hotel we came to was just so beautifull  it was small apartments we lived in. The place was so nice, with palm trees everywhere and a pool. The hotel also had a big horse and it  had a small donkey who just walked around. 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

8 knits perfect for winter PLUS %20 OFF