Spring look and new shoes

3 steder jeg vil rejse hen i år

Jeg havde allerede sidste år sat mig lidt et mål om at jeg ville rejse 10 gange i år. Om det er i overkanten og om jeg får tid til dem det finder jeg ud af i løbet af året. Jeg ved dog til gengæld godt hvor jeg helst vil hen, derfor har jeg lavet denne top 3 over de steder jeg helst vil besøge i år.skaermbillede-2017-02-14-kl-20-00-51

  1. New York

Det kommer ikke som noget nyt at jeg godt kan lide USA, New York er en by der skal opleves, dog vil jeg nok vente med at tage derned indtil det bliver varmere. Det der tiltaler mig mest ved New York er nok selve byen og alle de ting der er og se, derudover kender jeg utrolig mange derhenne som jeg gerne vil ses med når jeg tager derned.skaermbillede-2017-02-14-kl-20-01-08

  1. Paris.

Jeg har været i mange storbyer i Europa men, jeg har aldrig været i Paris og det er  noget jeg 100% skal i år! Ligesom med New York, så vil jeg vente til vejret er blevet varmere. Mest af alt vil jeg nok se Eiffeltårnet og bare gadelivet generelt.skaermbillede-2017-02-14-kl-20-01-39

  1. Bahamas

Hvem har ikke på et tidspunkt i deres liv tænk på at tage til Bahamas? Jeg har i hvert fald!   Jeg må nok indrømme at på trods af at det er på min top 3 over steder over at tage hen, så ved jeg ikke om det bliver i år. Jeg tror sådan en tur vil kræve rigtig meget planlægning da der virkelig skal opleve en masse dernede. Det er nok mest af alt vejret dernede der tiltaler mig også de lækre strande

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Spring look and new shoes