Bag om min video med Tradono.

Derfor benytter jeg mig aldrig af fotografer! På nær ÉN enkelt.

img_64720873ec45-c41b-4498-b75f-b2aa5bb34ac2ec791c76-3184-4e6d-a62c-08a1aae53eedimg_6458727721e8-9d05-4aac-aaf7-1e0abadf2ea8

All pictures by Benjamin Kolstrup

Sko – DIESEL // Jeans – DYI // Jacket – FRENN//

Jeg var tidligere i denne uge, på havnegade med min gode ven og fotograf Benjamin,vi fik skudt disse utrolig gode billeder. Grunden til jeg bruger Benjamin som fotograf er at resultatet bare hver gang bliver perfekt. Jeg har førhen generelt haft en ret dårlig erfaring med fotografer og jeg har været ude for en del med dem. Mest af alt så ligger problematikken, i at nogle fotografer gerne vil styre ALT ved billederne. De vil styre hvordan de skal redigeres, de vil styre hvilke af de billeder vi tager jeg må bruge osv. De vil styre så meget, at jeg faktisk hellere vil tage dem selv i lidt dårligere kvalitet, end at gå igennem alt det besvær, for at få nogle pro billeder. For faktum er at jeg driver en modeblog, det betyder også at jeg ofte skal skyde billeder. Derfor ville det blive et stort rod at skulle skrive frem og tilbage med en fotograf om en masse detaljer, som jeg egentlig gerne vil have kontrol over.

Heldigvis har jeg ikke nogen af ovenstående problemer med Benjamin og derfor så fungere vi godt som et team når vi er ude og skyde looks. I kan se mere til Benjamin og hans billeder på hans instagram @Bandanabenny.
ps. Der er rigtig mange på instagram, der har spurgt efter hvilke bukser jeg har på i dette shoot. Det er nogle bukser som jeg selv har lavet hul i og jeg vil evt. lave en guide på hvordan her på bloggen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bag om min video med Tradono.