RITUALS - Shower Oil

Touda Ecolodge Marocco

Vi skruer tiden tilbage til november sidste år hvor jeg var i Marokko 2 gange. Den første gang var jeg afsted i en uge og jeg boede i en kahytte i de smukkeste omgivelser. Efter jeg landede i Marokko kørte vi i 5 timer til dette bjerg, hvor vi boede i en kahyt som lå oppe på en bakke, hvor man kunne kigge ned over dalen. Jeg har boet rigtig mange steder og på rigtig mange hoteller. Touda Ecolodge er  perfekt , hvis man gerne ville opleve naturen og de smukke omgivelser. Værelserne var rigtig flotte og havde mest af alt en charme du ikke vil kunne finde på et hotel. Morgenmaden var rigtig lækker og vi fik virkelig fornemmelsen af en helt anden kultur, på en helt ny og spændene måde. Dalen og omgivelserne havde virkelig en historie at fortælle.  Vores Guide Said var simpelthen så sød! Vi kunne spørge ham om alt også havde han en humør som altid fik et smil på alles læber. Jeg tror ikke nogen af os på turen tog hjem uden at føle vi havde fået os en ny ven.

Touda Ecolodge er et rigtig godt at bo  i , hvis man er typen der elsker naturen og udendørs livet, men som samtidig gerne vil have en god base at komme tilbage til
I kan læse mere om stedet HER

img_1007 img_1032 fullsizeoutput_794 img_1117 img_1118 img_1119 img_1120 img_1128  img_1129 img_1130 img_1111 img_0988

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

RITUALS - Shower Oil