Video Blog fra København

Lancering af Beauté Pacifique nye mande-serie

img_9062 img_9063 img_9064img_1257

All pictures by Benjamin Kolstrup

Jeg var i dag til lancering af Beaute pacifique nye mande serie som hedder Masculinity

Det var en lækker frokost vi fik, samtidig med vi fik en grundig forklaring af deres produkter i serien af medarbejder Mie. Hun træner selv andre medarbejdere op i at rådgive om deres produkter og i at scanne huden, som jeg også fik gjort af Mie. Ved at scanne huden, kan de fortælle om hvilken tilstand din hud er i. De kan der efter rådgive dig i hvilken produkter, som vil kunne hjælpe dig få en flottere hud. Jeg glæder mig rigtig meget til at prøve deres nye herre serie og vil snart på bloggen fortælle nærmere om hvilke af dem der er mine favoritter. I kan finde hele mande serien HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Video Blog fra København