Derfor skal jeg til Letland med Sony på tirsdag

Smidt ud af taxa med arme og ben!

img_0946Jeg har i mit liv været ude for mange ting, men jeg har aldrig oplevet at blive smidt ud af en taxa før og slet ikke på sådan en tosset måde! For at forstå hvordan det kunne være jeg og min veninde Nadialine endte med bogstavelig talt at blive kastet ud af en taxa, er der en forhistorie.

Det hele startede med at vi skulle til en behandling ude i glostrup, vi var meget forsinkede og fik hurtigt fat  i en taxa. Vi fortalte taxachaufføren at vi skulle mod glostrup, men at vi lige ville finde den præcise adresse. Han virkede meget irriteret over at vi ikke kunne finde adressen og skreg “ giv mig din mobil”, jeg svarede så “ jamen.. Jeg prøver jo at finde adressen

Så fandt vi endelig frem til adressen, men den var ikke til at finde på hans GPS. Så gispede chaufføren igen og virkede meget irriteret endnu engang. Jeg fortalte ham at der ikke var nogen grund til at være sur, da vi godt var klar over at han ville tage en omvej, grundet vi ikke havde den rigtige adresse og at det var helt i orden. Sådan så han forstod at han bare skulle køre mod glostrup, indtil vi fandt ud af den korrekte adresse.

Nadialine vælger at ringe PR personen op, som ventede på os derhenne, for at spørge hvilken adresse vi skulle give chaufføren, så vi kunne komme derhen. Da den vi startede med at give chaufføren som sagt ikke dukkede op på hans GPS.

I mens Nadialine var i mobilen med PR damen, så sagde chaførren i en ireterret stemme “åh! Danskere”. Det skal siges at han ikke selv var af skandinavisk uddesende, men mellemøstlig ligesom jeg selv. Jeg var helt i chock over hvad han sagde, Da jeg ikke vil stå passivt til, hvis nogen bliver kaldt noget racistisk, uanset hvad.

Så da Nadialine var færdig med at snakke i tlf med PR damen, fortalte jeg  hende hvad chaufføren havde sagt. Så blev chaufførren virkelig først sur og sagde til mig “ Vil du gerne lave et problem” Jeg svarede så “ Nej men jeg vil bestemt heller ikke finde mig i at du skal snakkede nedladende mod min veninde på en racistisk måde

Han svare så “ Du kan være ligeglad du er jo heller ikke dansker selv

Jeg svarede “ Det er underodnet, du skal aldrig og jeg siger dig aldrig nogensinde snakke sådan til folk, det er simpelthen ikke okay

Han skulle til at svare noget tilbage, da Nadialine afbrød og sagde “Nu stopper vi den her samtale, jeg har travlt og gider ikke den her  diskussion”

Jeg svarede “ Det er helt fint, vi lader den ligge”. Der blev helt stille i taxien, i et minuts tid, lige indtil Nadialine lavt sagde “ Det derfor man skulle havde taget en UBER, der havde det her aldrig været sket”. Samme sekund hun fik færdigjort denne sætning, så rasede chafuføren helt op og stoppede brat bilen midt i en travl gade. Han Råbte og og skreg “ UD AF MIN TAXA”. Nadialine Svarede “ Vil du godt stoppe med det der, jeg har noget jeg skal nå” chaufføren steg så ud af bilen og det var her jeg vidste det ville ende galt. Han rev fat i armen på Nadialine som prøvede at få fat i hendes, oplader der lad fast i bilen. For at hun kunne gøre dette, måtte hun strække sig tvært over sædet, dette er imens chaufføren prøvet at trække hende ud. Han prøvede så at få fat om benene på hende for at trække hende ud, men han nåede det ikke inden hun selv om ud. Jeg kom ud af mig selv og så at hele gaden, var stoppet op og kiggede på os. Folk troede vi havde gjort noget forkert og vi stod helt i chock foran alle de biler der var stoppet. Vi fik skrevet hans nummerplade ned og havde tænkt os og klage over hele situationen.


Men…

På trods af vi ville klage over ham, så har jeg det lidt svært ved det…Jeg kan ikke lade være med at tænke på om der kunne havde været sket noget i hans liv, som var skyld i at han var sådan? Jeg ved godt det er helt helt forkert det han sagde med “ åh Danskere”. Det kan ikke forsvares, men jeg håber på trods af alt at han kommer ud at alt den dårlige energi han må gå rundt med. Normalt er jeg meget large omkring at folk er forskellige og at alt ikke menes på en ond måde. Men når en sur chauffør nedladende siger “åh danskere” der går mine grænse! Hvis det havde været en anden der havde sagt “ åh udlændinge” eller “ åh iranere” så ville jeg havde været helt knust og det samme gælder om det han sagde om Nadialine. Men jeg vælger at lade den ligge og håbe at han kan indse det han gjorde var forkert. For jeg er ikke i tvivl om at vi sikkert kunne havde fået ham fyret, da vi har en (lydoptagelse af alt hvad der skete på min mobil. Men at få ham fyret, vil ikke gøre noget godt for nogen, så jeg vil sende ham en masse gode tanker. Der vil helt sikkert være nogle der læser dette indlæg som tænker “ja så finder i jer jo bare i det”. Men til dem vil jeg sige, det er ikke altid det rigtige at bekæmpe negativitet med negativitet. Desuden så er denne oplevelse som skete i torsdags, noget vi begge har lagt bag os.

Jeg skrev dette indlæg da jeg kunne mærke det var noget jeg havde brug for at komme ud med, samtidig har denne “ episode” været forklare til et par personer som både jeg og Nadialine kender. De har så fortalt den videre og tilføjet andre ting, der slet ikke skete. Så det var bedst at komme ud med en forklaring på hvad der virkelig skete.

10 kommentarer

 • Forfærdelig oplevelse. Men ja, du har ret. Nogen gange nytter det ikke at benytte sig af en negativ tilgang til problemet. Det gavner ingen.

  At du vælger at sende gode tanker viser blot hvor stort og godt et menneske du er 🙂 Respekt for det.

  Og så må vi håbe, at chaufføren opfører sig bedre overfor de næste kunder. 🙂 Rigtig god aften”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thomas RB Petersen

  Kære Mike

  Den anvendte film antyder, I kørte med en vogn fra 4×27. Bilen er dog ikke en dansk taxi. Du bryder ikke vores ophavsrettigheder ved at anvende filmen, men alligevel vil jeg bede dig dels om at indsætte en mere firmaneutral fil/billede, dels vil jeg bede dig om at sende dato, fra og til samt vognnummer til kundeservice@taxi4x27.dk, hvis det var en vogn fra 4×27, I kørte med. Så vil klagen blive behandlet hurtigt og professionelt.
  vh
  Taxi 4×27

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thomas Wiigh Larsen

  Hejsa….

  Det ville i høj grad hjælpe på sagen hvis i gad klage over ham.

  Jeg ved at direktøren i 4×27 Thomas R. B. har stille sig tilrådighed da han mener det kunne være en af deres biler.

  At I netop ikke klager ødelægger jo det for alle os andre der gerne vil give kunderne en stabil og fod service.

  Men disse oplevelser, der så åbenbart er lettere bare at dele på blogspot eller Facebook mm. er altødelæggende for dygtige medarbejdere hvad enten det er i en taxa eller i Nordea bank.

  Så del gerne din optagelse med 4×27 og skulle det ikke være hos det selskab så gå vidre med det, til de andre selskaber.

  Afslutningsvis skal lige nævnes at den irriterende oplevelse sagtens kunne finde sted også i en uber pirattaxa.. Det har vi masser af eksempler på. Men her rater du og Uber fjernede alle der ikke formåede at leve op til kravene.

  Det gør vi også, men da vi selvfølgelig følger de gældende regler på det danske arbejdsmarked så kan vi ikke bare med et knips med fingerene fjerne disse personer.

  Håber det gav lidt mod på tanden så vi kan få klarhed over episoden og derpå taget en aktion hvis muligt.

  Ha’ en fantastisk dag

  Thomas

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Søren H. Nicolaisen

   Det klogeste ville nok være at klage rette sted.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Holmstrøm

  Hejsa
  Jeg vil til at starte med, sige at det selvfølgelig ikke er OK, at chaufføren behandler jer som han gjorde. Og denne chauffør lærer intet af dette blogindlæg, men til gengæld vælger du at straffe hele bestanden af chauffører af anden etnisk oprindelse end dansk, ved dette indlæg!
  Det finder jeg ikke fair overfor mennesker der rent faktisk udfører er godt stykke arbejde hver eneste dag.
  Derfor må jeg på det dybeste anmode dig om at klage til selskabet, og eller taxinævnet, da det du gør her, er at dømme en stor del uskyldige mennesker, fremfor den ene!!!
  På forhånd tak og god dag til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mike Afsharian

   Hej Charlotte
   Jeg hentyder på INGEN måde til at hans opførsel har noget som helst med hans etnicitet at gøre! Det troede jeg eller var meget tydeligt i indlægget 🙂 Det bliver nævnt, for at man kan forstå hvad der skete, da det jo ikke ville give mening at sige ” åh danskere” hvis man selv er dansk. Så hvis nogen skulle være i tivl, så hentyder jeg bestemt ikke til at hans etnicitet, havde noget med hans opførsel art gøre

   God dag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak fordi du rejser sagen. En type som den, I kørte med skal UD af en branche, han alet ikke har personlighed til at være i. Uanset hvor i verden hans rødder er fæstnet .
  Kærlig hilsen Taxamanden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Lund Mollerup

  Kære i to unge mennesker. Ærgeligt at i skulle udsættes for sådan en idiot!!! Men hvor er det et fint indlæg og jeg er stolt over at der stadig findes rummelige mennesker som jer! Jeg er sikker på han kun er et stakkels menneske der har det svært siden han opfører sig sådan mod andre. Ellers er jeg sikker på at hans gud nok skal kræve betaling. Gud har en plan med jer to. tak fordi i opførte jer så pænt. knuz Tutter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tommy Andresen

  Den slags chauffør vil vi meget gerne være fri for. Den eneste måde at slippe af med dem på, er ved at inddrage deres førerkort
  Man er derfor nødt til at klage til taxinævnet. En kort beskrivelse med oplysninger om tid og sted. osv.
  Det er måden at gøre det på.
  Mvh

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Derfor skal jeg til Letland med Sony på tirsdag