Vlog fra Stockholm

Landet i Stockholm det der IKKE måtte ske er sket… Hvad gør vi nu?

e0312096-3d1a-40ae-af1e-bf096a1f9fdb

Jeg er sammen med min veninde og Blogger Isidora Zmiro, landet i Stockholm lufthavn, da vi skal til Nelly.com fest/ Event senere, det er også Nelly.com der har inviteret os til Stokcholm og har sørget for turen. Det hele er gået rigtig fint indtil videre, vi har fået spist noget lækker morgenmad og planlagt vores skema for dagen. Det eneste problem er at da vi lander i Stockholm, som er her for 1 time siden… Så finder vi hurtigt ud af at vores kufferter IKKE er ankommet. Efter at have ringet forsikring op og udfyldt en masse papirer, så får vi en update på vores kufferter. Damen i skranken siger således “ De kommer om nogle timer i anden lufthavn” Jeg spørg så “hvilken lufthavn” hvorefter hun svarer “Los angeles”. Vi ved intet med sikkerhed endnu, men det er højst sandsynligt der de er på vej hen. Vi kan kun håbe det er en fejl og at de kommer snart, men for at være ærlig så tror jeg det ikke. ALT vores tøj til modeugen samt en Diesel jakke som ikke kan købes længere og er meget dyr, ligger i vores kufferter..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vlog fra Stockholm