Video-test Filorga Scrub & Mask

Update på bloggen

Mike AfsharianMike AfsharianMike AfsharianMike AfsharianMike AfsharianMike Afsharian

Jeg brokker mig ikke over det e rblevet koldere, da jeg nu endelig har mulighed for at tage min nye bomber fra Tommy Hilfiger på.Den kan vendes på vrangen og bruges på begge sider. Så det er nærmest som at have 2 jakker i en. Generelt har jeg haft meget travlt med ting ang. bloggen,  hvilket i nok ikke har fornemmelsen af da jeg ikke har fået den opdateret så meget. Men der er mening i det hele og de tider hvor jeg opdatere bloggen 2 gange om dagen, vender utrolig snart tilbage. Jeg var om i kunne læse i stockholm 2 gange her i sidste uge, men mit rejseri stopper ikke her. Jeg må ikke sige for meget, men jeg skal foruden venedig med min bedste ven Bilal, til 2 andre destinationer inden for de næste 2 måneder.

 
posts_nav_link()

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Video-test Filorga Scrub & Mask